Voor mensen die het niet doen, is het waarschijnlijk moeilijk om te begrijpen wat er nou eigenlijk zo leuk aan is. Voor diegenen die het wel doen, is het onbegrijpelijk dat sommigen het niet doen. Hardlopen heeft miljarden fans over de hele wereld en alhoewel ik de cijfers niet heb opgezocht, behoort het vast tot de oudste en meest beoefende sporten ter wereld. Hardlopen kan voor veel blessures zorgen, maar ook zoveel aan je leven toevoegen.

Dat ik graag hardloop is geen geheim. Van alle sporten die ik in meer of mindere fanatieke vorm door de jaren heen heb beoefend, is hardlopen er altijd bij geweest. En sinds ik vorig jaar weer ben begonnen met fanatiek hardlopen en het wonderen heeft verricht voor mijn mentale welzijn, is het voor mij een onmisbaar onderdeel van mijn leven geworden. Het vormt de basis voor mijn andere sporten, zoals bootcamp. Er is niets wat het gevoel van hardlopen kan vervangen. Het brengt mij zoveel moois dat ik niet meer zonder zou kunnen. Hier zijn 16 redenen waarom ik hardloop.

2016-11-05T17:02:19+00:00

Laat weten wat je hiervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.