Loading...
Bootcamp 2018-01-04T22:31:03+00:00

Bootcamp

Bootcamp is een intensieve outdoor training waarin je in groepsverband je spierkracht, krachtuithoudingsvermogen en conditie verbetert, maar ook werkt aan bijvoorbeeld je snelheid, coördinatie en behendigheid. Daarbij geeft de hoge intensiteit van een bootcamptraining je metabolisme een enorme boost, waardoor er tijdens, maar ook tot 72 uur na de training ontzettend veel calorieën worden verbrand.

Bootcamp is een echte outdoorsport en wordt daarom altijd buiten gegeven – weer of geen weer. Er wordt vooral getraind met lichaamsgewicht of er wordt gebruik gemaakt van simpele voorwerpen zoals autobanden, boomstronken of van nature voorkomende obstakels zoals bankjes en brugleuningen. Er wordt veel gebruik gemaakt van creatieve oefeningen en verrassingselementen.

Voor iedereen en elk niveau

Bootcamp is toegankelijk voor ieder niveau – dus ook voor jou. De gehele training zit zodanig in elkaar dat er veel niveauverschil in de deelnemersgroep kan zitten en toch iedere deelnemer een uitdagende training krijgt op zijn eigen niveau.

Zo worden de oefeningen tijdens de bootcamptraining op een dusdanig gevarieerde manier aangeboden dat iedereen ze kan uitvoeren. Het hardlopen tussen de oefeningen door wordt op een tempo uitgevoerd wat door iedere deelnemer is vol te houden.

Grenzen verleggen

Bootcamp leert jou je eigen grenzen opzoeken en deze vervolgens te verleggen. Al snel merk je dat je meer kunt dan je had gedacht. Het onoverwinnelijke “YEAH BABY!”-gevoel wat je hierdoor krijgt is met niks anders te vergelijken. Bootcamp is daarom ook niet alleen een sport met vele lichamelijke voordelen, maar zeker ook een training die je mentaal sterker maakt.

Jezelf en elkaar stimuleren en motiveren staan centraal bij Bootcamp. Bij Bootcamp is iedereen is gelijk, ongeacht ras, leeftijd of bankrekening. Dit groepsgevoel is essentieel; je vertrekt samen, bijt samen op de tanden en komt uiteindelijk ook samen weer ‘thuis’. Bootcamp verbindt!

Een gemiddelde bootcamptraining duurt 60 tot 90 minuten. In deze tijd vindt een uitgebreide warming-up, de kern van de training en een cooling down plaats. In grote lijnen bestaat een bootcamptraining uit een combinatie van korte oefeningen met een hoge intensiteit.

Tijdens deze oefeningen wordt er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van simpele hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld lichaamseigen gewicht, autobanden, kettlebells, autobanden en in de omgeving voorkomende zaken als een brugleuning, paaltjes en bankjes.

  • Zeer afwisselende, intensieve full-body workout
  • Naar buiten! Bootcamp is trainen in de gezonde buitenlucht
  • Train kracht, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie en meer

  • Train niet alleen fysiek, maar verbeter jezelf ook mentaal
  • Train in een groep en help elkaar
  • Dinsdags 19:30 uur & Zondags 09:00 uur

Kosten

Twijfel je nog of Bootcamp wel iets voor je is? Kom dan gewoon een keertje een gratis proeftraining doen! Dit kost je helemaal niks. Kom gewoon een keertje langs op de dinsdagavond om 19:30 of zondagochtend om 09:00 en ervaar hoe het is om te bootcampen!

Kom je vaker bootcampen, dan kun je dit aangeven tijdens je proeftraining of gewoon een mailtje sturen. Je zit niet vast aan maandelijkse kosten, maar koopt gewoon een stempelkaart. De stempelkaart kost €85 en geeft je 10x toegang.

De stempelkaart heeft een onbeperkte geldigheidsduur, dus je mag helemaal zelf weten wanneer je komt en wanneer niet. Iemand op jouw kaart mee laten trainen? Ook geen probleem!

Stempelkaart

85,00incl. BTW
  • 10 x toegang
  • Onbeperkte geldigheidsduur
  • Deel je kaart met wie je wilt!