Fitnessbegeleiding2018-06-09T19:23:53+00:00

Fitnessbegeleiding

Wil je graag (blijven) fitnessen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of train je al een tijdje maar vallen de resultaten eigenlijk wat tegen? In dat geval kan een stukje begeleiding een heleboel verschil maken.

Fitnessbegeleiding bestaat uit 2 delen, die los van elkaar kunnen worden gegeven. Met een persoonlijk trainingsschema ontvang je op jouw doel(en), mogelijkheden en wensen afgestemd schema. Optioneel kun je ervoor kiezen om het schema uit te laten leggen. Tijdens een uitleg ga ik samen met jou de fitness in om de oefeningen op jouw schema uit te leggen. Ik leer je wat de correcte techniek is om de oefening uit te voeren. Hierdoor train je efficiënter en bereik je beter resultaat, en heb je minder kans op blessures.

Vul je aanvraag hieronder in. Zo heb ik direct alle info die ik nodig heb. Hierna ga ik voor je aan de slag. Wil je ook graag uitleg, dan maken we een afspraak voor een geschikt moment. Heb je geen uitleg nodig, dan mail ik je trainingsschema naar je toe.

Voornaam *

Achternaam *

Geboortedatum *

Adres *

Postcode en woonplaats *

Telefoonnummer *

Email *

Primaire Trainingsdoel: *

Waarom vraag je een trainingsschema aan? Licht hieronder je trainingsdoel verder toe. *

Hoe vaak per week wil je trainen? *

Heb je ervaring met sport en/of fitness? Licht hieronder toe. *

 
Wil je ook een uitleg van je trainingsschema? Zo ja, geef in het tekstveld hieronder dan een aantal momenten aan waarop je beschikbaar bent. *
Ja, graag!Nee, bedankt.

Beschikbare momenten:

Alle velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.

Ik erken dat ik met het indienden van dit formulier een dienst aanvraag en dus een betalingsverplichting aan ga voor de aangevraagde diensten. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.