Alle voorbereidingen voor de gloednieuwe Outdoor Training zijn klaar, en dat betekent dat je kunt inschrijven!

Wat is de Outdoor Training?

Outdoor Training is een combinatie van klimmen, klauteren, springen, hangen, kruipen en rennen. Alles wat je in de wilde natuur zou kunnen doen, doe je bij de Outdoor Training ook. We doen dit met behulp van zaken als touwen, netten, autobanden, boomstammen, balken en meer. En natuurlijk doen we dat in de buitenlucht. Ook als het weer niet zo mooi is. Want dat maakt ons – als echte buitenmensen – niks uit!

Plezier staat bij de Outdoor Training op de eerste plaats. Door op een natuurlijk manier te bewegen creëren we niet alleen een hele hoge fun-factor, maar trainen we ongemerkt een ‘oer’-fit lichaam.

Schrijf mij direct in!

Voor wie?

Outdoor Training is voor zowel volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen is het een heerlijke manier om even te ontsnappen uit de hectiek van vandaag de dag en in de natuur even heerlijk te ontspannen. En zeg eens eerlijk: ook al zijn we geen 12 meer, we vinden het stiekem allemaal nog steeds wel heel erg vet om aan die touwen te gaan hangen toch? 😉

Voor kinderen is het een hele natuurlijke manier om te bewegen. Kinderen klimmen van nature ‘overal’ al in. Ze kennen veel minder angst en zijn relatief veel sterker dan volwassenen. Hierdoor is klimmen een 2e natuur voor de meeste kinderen. Voor kinderen is de Outdoor Training dus een perfecte natuurlijke aanvulling op hun lichamelijke ontwikkeling.

Waar?

De Outdoor Training wordt gehouden in het prachtige natuurgebied Natuurlijk Kollumeroord, nabij Kollumerpomp. Dit schitterende gebied ligt direct ten zuiden van Nationaal Park Lauwersmeer en is een oase van rust. De locatie is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Dokkum.

Op het terrein van Natuurlijk Kollumeroord is een survivalbaan aanwezig. Een survivalbaan bestaat uit een parcours wat is samengesteld uit natuurlijke hindernissen zoals touwen, autobanden, netten, palen en andere attributen die tussen de bomen of in de natuur zijn bevestigd.

Meedoen?

Tot 1 juli 2018 geldt een speciaal introductietarief van €5,- per deelname voor volwassenen en €2,50 per deelname voor kinderen. Dit kan contant worden voldaan bij aanvang van de training.

Deelnemende kinderen moeten altijd worden begeleid door een ouder. Maximaal 2 kinderen per ouder.

Opgeven kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je wordt hierna toegevoegd aan een groepsapp waarin bijvoorbeeld vragen kunnen worden gesteld of kan worden overlegd mbt carpoolen. Zodra er genoeg inschrijvingen zijn gaat de Outdoor Training van start dus schrijf je snel in!

Belangrijk!
Download dit formulier, waarin je aangeeft akkoord gaat met een aantal veiligheidsregels. Vul het formulier in en neem het ondertekend mee naar je eerste training. Hier kun je het inleveren bij de trainer. Je hoeft dit formulier maar 1 keer in te vullen.

2018-06-14T13:18:08+00:00

Laat weten wat je hiervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.