Vragen

“Hoe kan ik deze oefening het beste doen?” “Waarom heb ik hier last van?” “Waarom val ik hier van af?” “Kan ik wel sporten met die pijnlijke spier?” Dit soort vragen passeren bijna dagelijks de revue. Een groot deel van m’n dagelijkse werk bestaat dan ook uit het beantwoorden van vragen en het geven van gratis beweegadvies waar mensen echt wat aan hebben.

De overvloed aan informatie die we tegenwoordig op het internet kunnen vinden leidt vaak tot alleen maar meer verwarring en verkeerde inzichten. De buurman heeft ergens gelezen dat het zó moet, terwijl je tante toch echt heeft gehoord dat het beter zó kan. Het is soms bijzonder lastig om nog goed te kunnen beoordelen welke informatie we ter harte kunnen nemen, en welke we juist beter links kunnen laten liggen.

 

Gratis beweegadvies

Zelf beleef ik er altijd ontzettend veel plezier in mijn kennis te delen en vragen te beantwoorden en op die manier duidelijkheid te kunnen geven als mensen er even niet uit komen. En omdat ik vrijwel dagelijks merk dat veel mensen vragen hebben waar ze maar geen duidelijk antwoord op kunnen vinden, heb ik besloten om vanaf nu gratis beweegadvies te geven aan wie het maar nodig heeft.

“Gewoon, omdat mensen vooruit helpen mijn werk en passie is.”

Dit doe ik helemaal gratis, het kost dus helemaal niks. Je hoeft zelf geen klant van me te zijn – iedereen mag zijn vragen bij mij neerleggen. Er zitten geen addertjes onder het gras en het is 100% vrijblijvend. Gewoon, omdat ik het fijn vind mensen hiermee te helpen.

 

Hoe werkt het?

Simpel zat: ga naar de adviespagina die ik speciaal hiervoor in het leven heb geroepen. Je vindt daar een contactformulier. Vul je gegevens in en omschrijf je vraag of probleem. Druk op ‘versturen’ en klaar ben je. Je ontvangt van mij een bevestigingsmail, waarna ik binnen 24 uur op je vraag terug kom.

Eens in de zoveel tijd lijkt het me leuk om de interessantste vragen eruit te pikken en te behandelen in een blogje, maar ik neem jouw privacy natuurlijk serieus. Tijdens het indienen van je vraag kun je daarom aangeven of je het prima vindt als ik je naam eventueel noem, of dat je liever anoniem blijft. In het laatste geval zou ik nog steeds je vraag in een blogje kunnen gebruiken, maar zal ik je naam nergens noemen.

Heb je een vraag waar je al een tijdje mee rondloopt en niet echt een duidelijk antwoord op kunt vinden? Stel hem dus op de adviespagina!
Stel je vraag
2017-04-22T21:44:19+00:00

Laat weten wat je hiervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.