Loading...
Jan-Albert Noordstra Personal Training - Lifestyle Coaching
Leefstijl Coaching2018-09-20T12:53:46+00:00

Leefstijl Coaching

Het klinkt zo gemakkelijk: “Ik ga weer sporten”, of “Ik ga beter op m’n voeding letten”. Maar zo gemakkelijk is het niet. En al helemaal niet om het vol te houden. Je hebt de intentie, en ook de wil, je hebt er heel wat voor over en tóch lukt het je niet om blijvend mooie resultaten te halen.

Hoe kan het toch dat je ondanks al die euro’s die je hebt uitgegeven aan talloze diëten en voedingsprogramma’s en al die uren die je hebt zitten zweten in de fitness -of misschien zelfs wel bij een personal trainer- je nog steeds niet het resultaat hebben gegeven wat je zo graag wilde? Waarom lukt het niet? De kans is groot dat de oorzaak ligt in de manier waarop je omgaat met een aantal sleutelfactoren in je leven die essentieel zijn voor de resultaten.

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

– Albert Einstein

Wat is leefstijlcoaching?

Om blijvende positieve resultaten te boeken en dus ook op de lange termijn gezond en vitaal te blijven, zal de manier waarop jij je gemiddelde dag inricht zich hiervoor moeten lenen; je levensstijl zal een gezond leven moeten faciliteren. Dit betekent dat er ruimte moet zijn in je planning voor gezonde zaken, en dat deze dingen ook prioriteit krijgen.

Maar al te vaak is dit niet het geval. Een jarenlang patroon van ongezonde gewoontes heeft ervoor gezorgd dat er geen ruimte meer is voor voldoende gezonde dingen. In dit geval is het nodig om eens grondig te kijken naar hoe jij je leven indeelt. Je gedrag ten opzichte van een aantal essentiële factoren zal moeten veranderen. Maar gedrag veranderen is lastiger dan het klinkt. Daar heb je hulp bij nodig.

Waarom een coach?

Ineens heftig gaan sporten of je in een bepaald voedingsregime storten kan je in eerste instantie resultaten geven, maar grote kans dat je het niet volhoudt. Het veranderen van dit soort ingrijpende dingen heeft simpelweg een té grote impact op je dagelijks leven. Hierdoor ontstaan wrijving en weerstand met andere factoren uit je dagelijks leven en val je vroeg of laat terug in je oude gewoontes.

Leefstijlverandering is een complex proces en afhankelijk van ontzettend veel factoren. Een coach heeft de kennis en inzichten om je te helpen jouw situatie duidelijk in beeld te brengen. Hij kan samen met jou uitstippelen welke dingen je zou moeten veranderen en hoe je dat het beste kunt doen om blijvend resultaat te boeken.

Tijd voor blijvende verandering?

Kennismakingsgesprek

Vragen?

Voornaam

Achternaam

Je email

Onderwerp

Bericht

Alle velden zijn verplicht.