Personal Training 2018-01-18T13:59:29+00:00

Personal Training

Ik hou absoluut niet van hypes, snelle resultaten en denken op de korte termijn. Snelle resultaten zijn over het algemeen niet blijvend en daar heb jij uiteindelijk dus helemaal niks aan. Wil je dus snelle resultaten? Dan moet je niet bij mij zijn, zo simpel is het. Maar als jij bereid bent je samen met mij in te zetten voor een positieve verandering in je leven die ook op de lange termijn stand houdt, lees dan verder.

Ik richt me samen met jou op structurele verbetering op de lange termijn. Daarmee bedoel ik niet dat ik je tot in lengte van dagen dure trainingen wil blijven verkopen. Ik wil dat jij aan het einde van je traject nieuwe inzichten hebt verworven op het gebied van beweging, voeding en ontspanning. Handvatten waar je dus de rest van je leven wat aan hebt. Zo kun je zélf voortaan de beslissingen nemen die nodig zijn om gezonder en gelukkiger in het leven te staan.

Plan een proefsessie

Aandacht & Privacy

De trainingsruimtes waar ik gebruik van maak zijn van alle gemakken voorzien en zijn ruim en licht van opzet. ’s Avonds worden de trainingsruimtes alleen gebruikt voor personal training, waardoor ik absolute privacy en aandacht kan garanderen.

Integriteit & Kwaliteit

Ik neem mijn verantwoordelijkheid ten opzichte van jouw fysieke en mentale gezondheid uiterst serieus, en dus wil ik ten alle tijden achter mijn werk kunnen staan. Daarom blijf ik mezelf ontwikkelen en ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe kennis.

Persoonlijk & Vertrouwd

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van gedragsverandering en weet dus als geen ander waar ik over praat. Bij mij is iedereen gelijk, ongeacht inkomen of sociale status. Iedereen is mens, en er is tijd en aandacht voor jou en jouw verhaal.

Wanneer kan ik jou helpen?

 • Als je andere dingen hebt geprobeerd, maar de resultaten tegenvallen of tijdelijk blijken en je toch steeds terugvalt in je oude gewoontes.

 • Als je een zetje in de rug nodig hebt om nét dat stapje extra te kunnen zetten. Iets wat je in je eentje nét niet lukt.

 • Als je bereid bent de nodige investeringen te doen om je doel te halen. Ik vertel je hoe, maar uiteindelijk moet je het zélf doen.

 • Als je niet bang bent om jezelf bloot te geven. Om grenzen te verleggen moet je soms de confrontatie met jezelf aan gaan.

En wanneer kan ik je niet helpen?

 • Als je zo snel mogelijk resultaat wilt zien, zodat je op dat feestje over een paar weken kunt vertellen dat je al 3 kilo bent afgevallen.

 • Als je niet bereid bent verder te kijken dan alleen je bewegingspatroon, zoals bijvoorbeeld je voedings- en ontspanningspatroon.

 • Als je weet dat er dingen zijn die een belangrijke rol spelen in hoe je je nu voelt, maar dit liever niet met mij deelt.

 • Als je liever niet buiten adem raakt, zweet, verzuurt, spierpijn hebt of op een andere manier bereid bent uit je comfortzone te stappen.

“The secret of change is to focus all of your energy.
Not on fighting the old, but on building the new.”

– Socrates

Jij geeft mij:

 • De wil om te veranderen
  Je bent écht klaar om een aantal oude gewoontes te laten gaan en nieuwe gewoontes aan te leren. Om serieus aan die nieuwe versie van jezelf te gaan werken.

 • Je inzet
  Je bent bereid om uit je comfortzone te stappen en je grenzen op te zoeken, zowel fysiek als mentaal, en deze te verleggen. Je durft de confrontatie met je oude zelf aan te gaan.
 • Je doorzettingsvermogen
  Je zult momenten meemaken waarin je het niet makkelijk zult hebben. Op deze momenten moet je alles geven. Geen 80%, geen 90%, maar de volle 100%. En soms nog een beetje meer.

Ik geef jou:

 • Échte persoonlijke training, begeleiding en coaching. Tijdens jouw sessies ben ik er voor jou en niemand anders.

 • Volledig transparantie en eerlijke communicatie. Als ik denk dat je het goed doet, dan hoor je dat van mij. En als ik denk dat het beter kan, ook.

 • Een uitdagend en grensverleggend maar verantwoord en realistisch trainingsdoel. Eentje die je gaat halen.

 • Een betere conditie, meer kracht en meer vetverbranding. Weg met die kilo’s. Kom maar met dat strakke lijf.

 • Meer energie. Meer zelfvertrouwen. Meer plezier uit je dag. Je gaat je veel beter voelen. Lichamelijk en geestelijk.

Alles al een keer geprobeerd?

Vraag een gesprek aan