Tarieven 2018-01-21T13:35:29+00:00

Tarieven

Ik ben 100% transparant over mijn tarieven. Zo weet je van te voren altijd precies wat je betaalt, en waarvoor je betaalt. Bij mij zit je nergens aan vast; elke maandelijks betaalde dienst kan altijd per direct worden opgezegd. Op deze pagina vind je de tarieven voor al mijn diensten. Heb je nog vragen? Kijk eens of tussen de FAQ zit. Niet gevonden? Gebruik het contactformulier om je vraag aan me te stellen, stuur me een mailtje of bel me of stuur me een appje op 06-23229389.

Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW. Op al mijn diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Maandelijkse diensten

Personal Training
Intakegesprek: € 50,00 eenmalig
1x per week: € 120,00/maand
2x per week: € 225,00/maand
3x per week: € 320,00/maand
Duo Training
Intakegesprek: € 50,00 eenmalig
1x per week: € 150,00/maand
2x per week: € 280,00/maand
3x per week: € 400,00/maand
Lifestyle Coaching
Intakegesprek: € 50,00 eenmalig
1x per maand: € 70,00/maand
1x per 2 weken: € 135,00/maand
1x per week: € 350,00/maand
Fitnessbegeleiding (onder voorbehoud)
Trainingsschema op maat: € 10,00
Uitleg trainingsschema, 30 min: € 15

Stempelkaart

Voor de Smallgroup training, Bootcamp en Outdoortraining kun je een stempelkaart aanschaffen. Deze stempelkaart geeft 10x toegang tot één van deze trainingen. De kaart is niet voor een specifieke training bedoeld, je mag dus zelf helemaal weten welke groepstrainingen je bijwoont en welke niet.
Evenementtraining vindt plaats in één van de bovengenoemde trainingsvormen, en kan dus met dezelfde stempelkaart worden gedaan.
De stempelkaart staat niet op naam dus je bent vrij om anderen op jouw kaart mee te laten trainen. Ook heeft de kaart geen einddatum, dus blijft altijd geldig.
Een stempelkaar kost €85,00 inclusief BTW. Na het invullen van een inschrijfformulier ontvang je van mij jouw stempelkaart, en stuur ik je de rekening die je daarna kunt overmaken.

Voor jou.

  • Combineer je Personal Training met Lifestyle Coaching? Dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag.

  • Alle maandelijks betaalde diensten zijn altijd per direct opzegbaar. Je zit nooit ergens aan vast.

  • Samen trainen met partner, collega of maatje? Met Duo Training krijg je 25% korting per persoon!

  • Ben je student en heb je een studenten- of schoolpas? Dan krijg je ook 25% studentenkorting!

  • Zorg jij ervoor dat iemand anders blijft sporten? Dan krijg jij een training gratis!

Goede investering.

Kies je voor Personal- of Duo Training of Lifestyle Coaching, dan kies je voor een dienst die best wat kost. Gratis is het -helaas- niet. Maar maanden- of jarenlang ploeteren in de sportschool of een klein vermogen uitgeven aan tal van diëten en voedingsplannen is ook weggegooid geld. Bovendien hebben ze jou niet de resultaten gebracht die je zocht.

Ik zet me ervoor in om die samen met jou wél te halen. Dat betekent dat ik tijd speciaal voor jou maak, oog (en oor) heb voor jouw verhaal, me verdiep in jouw unieke situatie en je hoogstpersoonlijk ga begeleiden in jouw traject naar blijvend resultaat. Een investering in jezelf, en eentje voor de lange termijn dus. Weet je niet precies wat het beste voor jou is? Neem eens contact met me op. Ik adviseer je helemaal vrijblijvend over wat ik denk dat het beste voor je is – niet waar ik het meest aan verdien.