Voedingsbegeleiding is meer en meer een rol gaan spelen in de trajecten met mijn klanten. De resultaten van mijn aanpak in voedingsbegeleiding zijn zo positief dat het inmiddels een inherent (en gratis!) onderdeel van de Personal- en Duo Training. De laatste tijd is er ontzettend veel vraag naar een losse vorm van voedingsbegeleiding. Daarom bied ik vanaf heden voedingsbegeleiding ook als een op zichzelf staande dienst.

Voeding is een essentieel en onmisbaar element in een traject dat draait om verstandig en blijvend gewichtsverlies. Waar in het begin de voedingsbegeleiding beperkt bleef tot het geven van simpele tips, is dit meer en meer gegroeid. Inmiddels bestaat het uit een proces op zich, waarin we kritisch kijken naar hoe jij met voeding omgaat en ik je met korte lijntjes direct en persoonlijk coach naar een gezondere voedingsstijl die ook op de lange termijn stand houdt.

Het is geen product waar je naast de Personal Training nog een keer extra voor betaalt, maar een inherent onderdeel in een traject dat in de eerste plaats draait om bewustwording en duurzame vitaliteit. In tegenstelling tot de meeste vormen van voedingsbegeleiding is mijn aanpak niet tijdelijk van aard maar blijvend. De voedingsbegeleiding die ik aanbied bestaat namelijk niet uit het voorschrijven van kant-en-klare menu’s of het voorkauwen van boodschappenlijstjes. Je hoeft geen moeilijke exotische producten te gaan eten en ook niet je hele manier van eten om te gooien. Daar heb ik namelijk net zo’n hekel aan als jij. Bovendien werkt het averechts om dergelijke ingrijpende wijzigingen in je levenspatroon acuut in te voeren en werkt dus niet op de lange termijn.

In plaats daarvan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen je huidige manier van eten. We richten ons op bewustwording van voeding en zelf-educatie. We creëren een interesse voor datgene wat je elke dag in je lichaam stopt. Zodoende ga je zelf kritisch kijken naar je dagelijkse voeding en kun je dus zelf beslissen wat je wel en niet eet – en begrijp je waarom. Daar heb je dus de rest van je leven wat aan, want je wordt zélf de voedingsexpert.

Dit bewustwordingsproces wordt stapsgewijs uitgevoerd zodat het laagdrempelig blijft en gemakkelijk in de praktijk is te brengen – voor iedereen. De resultaten van deze manier van werken spreken eigenlijk voor zich. Het succespercentage is 100% en die resultaten zijn blijvend. Het proces brengt – in tegenstelling tot zoveel ‘afval’producten – geen schade toe aan je metabolisme en voorkomt terugval en verergering van de situatie.

Nieuwsgierig? Meer informatie over de voedingsbegeleiding kun je hier vinden: https://www.janalbertnoordstra.nl/voedingsbegeleiding/. Let op: deze pagina is momenteel nog in aanbouw. De tarieven voor het voedingsbegeleidingstraject als losse dienst kunnen worden gevonden op de tarieven pagina. Neem je Personal- of Duo Training, dan is de voedingsbegeleiding helemaal gratis.

Heb je vragen over de voedingsbegeleiding? Bel me gerust of stuur me een mailtje.

Eet smakelijk! 😉

2018-06-13T17:35:55+00:00

Laat weten wat je hiervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.