Loading...
Jan-Albert Noordstra Personal Training - Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding2018-09-20T12:53:14+00:00

Voedingsbegeleiding

Lukt het je niet om die kilo’s kwijt te raken waar je al zolang vanaf wilt? Heb al meerdere diëten geprobeerd en val je toch steeds weer terug naar je een ongezond gewicht? Zijn ze niet vol te houden omdat je allemaal vreemde dingen moet eten? Of denk je dat je echt wel gezond eet, maar lukt het je toch niet om af te vallen?

Geloof het of niet, maar het is niet nodig om een vermogen aan diëten uit te geven om een gezond gewicht te bereiken. En het is zeker niet nodig om schade aan je metabolisme toe te brengen door het zoveelste crashdieet. Of om de zoveelste teleurstelling te incasseren omdat het alweer niet is gelukt. Er is een manier waarop je niet alleen een gezond gewicht kan bereiken, maar het ook vast kan houden. Zo lang als je wilt. En het mooiste is: dat kun je doen met heel normaal voedsel.

“Inzicht en Bewustwording zijn de sleutel tot een blijvend gezond gewicht”

– Jan-Albert Noordstra

Blijvend resultaat

Een gezond gewicht krijgen en daarna vasthouden kan alleen worden bereikt door gematigd en gecontroleerd vet te verbranden en daarbij het lichaam te voorzien van de stoffen die het nodig heeft. Voeden in plaats van vullen dus. Door te bepalen hoeveel energie jouw lichaam nodig heeft en hier de voeding op aan te passen, krijgen we de controle die nodig is om dit te bereiken.

Hoeveel energie heb jij elke dag nodig? En hoeveel krijg je? Hoe groot is het aandeel koolhydraten in je dagelijkse voeding? Om de inzichten in je voeding te krijgen die we nodig hebben, werken we met de FatSectret voedingsapp. Hierin houden we dagelijks je voeding bij. Hierdoor kunnen we in één oogopslag zien in hoeverre er in de energiebehoefte wordt voorzien, en uit welke voedingsstoffen je voeding precies bestaat. En kan het beter, dan zien we direct waar.

Tijd voor een blijvend gezond gewicht!

Kennismakingsgesprek

Vragen?

Voornaam

Achternaam

Je email

Onderwerp

Bericht

Alle velden zijn verplicht.